19 C
Dijous, abril 18, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolDerrota de L’Olleria en Dénia per a tancar la temporada (4-2)

Derrota de L’Olleria en Dénia per a tancar la temporada (4-2)

El Dénia es va ficar 3-0 en mitja hora de partit, i encara que L’Olleria va reaccionar ràpid per a anar al descans amb un ajustat 3-2, finalment els vidriers acomiaden el curs en la novena posició.

El porter Dani Cerdà aquesta vegada va ser davanter des de l’inici del partit

Una vegada més les baixes van condicionar l’equip, que va disposar sols de 13 jugadors, estant dos d’ells arrossegant molèsties, pel que aquesta vegada el porter Dani Cerdà, que portava dos partits ajudant a l’equip com a jugador de camp saltant al terreny de joc en els minuts finals, va ser titular en la davantera. Va començar bé l’equip entrenat per Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro, que va gaudir de diverses ocasions, destacant sobre tot un baló llarg pentinat per Dani Cerdà que va permetre a Gonza encarar al porter, però aquest li va guanyar la partida.

Es va activar el Dénia i en el minut 23 va arribar el primer gol en una errada de L’Olleria a l’hora de traure el baló jugat, aprofitant-ho Lucas. Aquest gol va deixar molt tocat als visitants, que dos minuts després rebien altre gol. Renzo aprofitava una centrada per a fer el 2-0, mentre que en el 31’ tornava a marcar Renzo després d’una treta de banda de Carlos Ribes. Va reaccionar L’Olleria amb un espectacular gol de falta directa marcat per l’especialista, Emilio Gil, en el 34’, i en el 41’ Carlos Muñoz va rematar una centrada de Gonza i el porter Martí va fer una gran parada, però no va poder evitar que el rebuig l’aprofitara Borja Borredà per a fer el 3-2.

Tanquen la temporada en la novena posició

Després del descans el ritme va baixar i encara que L’Olleria va intentar tindre la possessió de la pilota, sols va disposar d’un parell de contres, mentre que el Dénia va fer el 4-2 definitiu en el 56’ després d’un baló llarg que li va arribar al capità Carlos Ribes i no va fallar en el mà a mà, acabant d’aquesta forma una temporada en la que en la segona volta no han aconseguit estar tant fins com en la primera i finalment l’acaben en la novena posició amb 42 punts (12V-6E-12D), a sols dos unitats del sèptim.

FITXA TÈCNICA:

CD DÉNIA: Martí; Palacios, La Peña, Crespo (Lobo, 68’), Carlos Ribes (Pablo Seguí, 71’), Lucas, Panucci, Josep Ronda (Juan González, 68’), Renzo, Jaime Ivars (Kevin, 64’) i Adrià Ramis (Álvaro Piñero, 71’).

L’OLLERIA CF: Rubén Martínez; Bena (Javi Balbastre, 12’), Marco Ferrer, Marc González, Borja Borredà, Emilio Gil, Pitu, Carlos Muñoz, Dani Cerdà (Eric Valiente, 55’), Gonza i Raúl Mollá.

GOLS: 1-0 Lucas (23’); 2-0 Renzo (25’); 3-0 Renzo (31’); 3-1 Emilio Gil (34’); 3-2 Borja Borredà (41’); 4-2 Carlos Ribes (56’).

ÀRBITRE: Amonesta als locals Lucas (58’) i Josep Ronda (61’); i al visitant Borja Borredà (86’).