Free Porn
xbporn
26 C
Albaida
Dijous, juliol 25, 2024
HomeEconomiaDelegats d'OER i Bleachmont sobre la subhasta dels edificis de Colortex: 'Tornen...

Delegats d’OER i Bleachmont sobre la subhasta dels edificis de Colortex: ‘Tornen a soterrar-nos com altres voltes’

Davant les informacions arribades a Ontinyent sobre la subhasta dels edificis i terrenys de Colortex per un valor inicial d’11,5 milions d’euros, els delegats sindicals de les empreses OER i Bleachont han emés un comunicat on expressen la seua preocupació pel tema. En aquest escrit els delegats afirmen que ‘ja estem acostumats, tornen a soterrar-nos com altres voltes. Aquest dimecres, després de reunir-se amb la direcció d’ambdues empreses, aquestes ens han transmés que tot el que ha succeït és una continuació del procés concursal, en què els mateixos administradors, després de les anteriors subhastes, han pres la decisió de què siga una empresa experta en aquests casos la que duga a terme una nova subhasta, ja que en les anteriors no havia hagut acord entre alguns dels creditors principals, que han decidit recórrer-ho. En diferència de les altres vegades, els administradors concursal han requerit a una empresa privada de subhastes i aquesta ho ha fet públic sense esperar als recursos dels creditors no conformes, com hem dit abans’.
Els representants sindicals de les dues empreses han afegit que ‘aquest és el motiu que ha generat la preocupació en molts sectors de la nostra societat, ja que davant la falta d’acord en les anteriors ocasions, l’administració concursal ho ha transmés a l’autoritat judicial.
Ara caldrà esperar a aquests pròxims seixanta dies per saber si n’hi ha qualsevol comprador o es manté una situació semblant a la que tenim des de fa més d’una dècada. Recordeu que nosaltres som altres empreses i des de 2015 estem en actiu’ conclou l’escrit.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe