18.9 C
Albaida
Dijous, abril 18, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolDani Galdón: “Estem plantejant la possibilitat de realitzar una campanya d'abonaments amb...

Dani Galdón: “Estem plantejant la possibilitat de realitzar una campanya d’abonaments amb preus populars”

Seguim coneixent més detalls de L’Olleria de cara a la propera temporada i en aquesta ocasió hem tingut l’oportunitat de parlar amb una de les cares noves amb les que contarà la nova directiva, el comptable Dani Galdón.

En la pròxima temporada L’Olleria CF comptarà amb una nova directiva encapçalada per Pepe Albiñana, i mentre la directiva actual encapçalada per José Navalón treballa de valent per a acabar el present curs amb el primer equip consolidant la Lliga Comunitat i el club completant els objectius i tasques necessàries, la directiva entrant treballa, colze amb colze amb la que sortirà, de cara a la pròxima temporada, i amb Miguel Ángel Mullor i Kiko Ferrero ja renovats en la banqueta, i després d’entrevistar a aquest últim que també serà responsable de Metodologia tant de l’escola com del primer equip, ara hem parlat amb Dani Galdón, que realitzarà les funcions de comptabilitat.

“El futbol és la meua passió i formar part d’un equip com L’Olleria, amb una gran pedrera, és una gran oportunitat”

Quina experiència té com a administratiu i què espera d’aquest nou projecte?

Tinc més de 10 anys d’experiència com a administratiu comptable i he gestionat diversos equips amateurs a Madrid. El futbol és la meva passió i formar part d’un equip com L’Olleria és una oportunitat d’aprendre com funciona un club de futbol amb una gran pedrera i un equip de futbol amb possibilitats de ser encara més gran.

Què necessita econòmicament un club com el L’Olleria per a tenir un nou projecte?

Aquest club té un gran suport institucional per part de l’Ajuntament de L’Olleria, la qual cosa es reflecteix en el bon funcionament dels 11 equips de l’escola i a L’Olleria CF. El que és cert, és que per continuar creixent hem de comptar amb el suport dels actuals patrocinadors, ja que és fonamental per fer un projecte de garanties. Ens centrarem també a cercar nous patrocinadors, ja que L’Olleria compta amb moltes empreses que ens agradaria que també formaren part d´aquest nou projecte.

“L’Olleria compta amb moltes empreses que ens agradaria que també formaren part d´aquest nou projecte”

De cara a la propera temporada ens podria avançar alguna mesura econòmica?

Pensem que per al bon funcionament del club són importants els comptes, però més important és el suport de l’afició a cada partit, per tant estem plantejant la possibilitat de realitzar una campanya d’abonaments de cara a la temporada que ve, on els preus siguen populars i assequibles a tots els ciutadans de L’Olleria. I, a més, el suport per part dels patrocinadors serà clau per poder fer aquesta reducció de quotes d’abonaments.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe