15 C
Albaida
Dilluns, febrer 26, 2024
HomeVall d´AlbaidaAlfarrasíContinuen els actes de festes d’Alfarrasí amb la gran Entrada de Moros...

Continuen els actes de festes d’Alfarrasí amb la gran Entrada de Moros i Cristians

Durant aquesta setmana continuen els actes de les Festes Patronals i de Moros i Cristians d’Alfarrasí amb una gran varietat d’activitats i la gran Entrada. Demà dijous 18 d’agost serà el concert de bandes de música a la Plaça Major a càrrec de l’Agrupació Musical “La Banda” d’Alfarrasí.

L’endemà divendres a les 21:00 hores tindrà lloc la baixada del Santíssim Crist de l’Agonia, des de l’Ermita fins a l’Església Parroquial. A continuació, i després de la desfilada de les comparses pels carrers del poble, es farà l’Ofrena de Flors a la Mare de Déu dels Desemparats, a la Plaça Major. Per amenitzar la nit serà el torn de l’espectacle “BAILA CONMIGO” amb l’actuació del DJ Vicente Maffia al recinte de les orquestres.

Gran Entrada de Moros i Cristians

El dissabte començarà amb la Diana a les 8:00 hores del matí. A la vesprada serà el moment de major il·lusió per a les comparses de la localitat, la gran Entrada de Moros i Cristians que serà a les 20:30 hores de la vesprada. Per amenitzar la nit actuarà el grup “GERMANS BROTHERS” a la Plaça Major. 

L’endemà diumenge 21 d’agost a les 9:00 hores serà la diana. A les 11:45 hores, les comparses desfilaran per a acudir a la Santa Missa en honor al Santíssim Crist de l’Agonia. A les 21:00 es farà la processó de Sant Roc i del Santíssim Crist de l’Agonia per pujar a l’Ermita. A la nit, a les 00:30 hores tindrà lloc el monòleg a càrrec d’Oscar Tramoyeres, al recinte de les orquestres.

El dilluns se celebrarà la missa solemne dedicada a la Santa Creu a les 12:00 hores. Seguidament tindrà lloc la tradicional mascletada a l’avinguda Jaume I. A la vesprada serà l’ambaixada de Moros i Cristians a l’Ajuntament. A les 21:00 hores tindrà lloc la processó dedicada a la Santa Creu i per finalitzar la nit, espectacle de varietats de revista amb diversos artistes i vedettes a càrrec de Barfi al recinte de les orquestres.

Els últims dies de festes seran el dimarts i dimecres. El dimarts hi haurà un Parc Aquàtic d’11:00 a 14:00 hores. El dimecres se celebrarà la tradicional cordà a l’avinguda Jaume I, davant de la Sala Multiusos.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe