17.8 C
Albaida
Diumenge, maig 26, 2024
HomeVall d´AlbaidaAielo de MalferitCompromís per Aielo desmenteix a la Penya Taurina i assegura que es...

Compromís per Aielo desmenteix a la Penya Taurina i assegura que es faran bous en la setmana gran de festes

Aielo de Malferit viu uns dies convulsos per la problemàtica sorgida entre la Penya Taurina del municipi i el consistori. Compromís per Aielo, que forma part del govern local junt amb el PSPV-PSOE, que regenta l’Alcaldia, ha emés una resposta contundent per respondre a les declaracions de l’associació. Aquesta no organitzarà la festivitat del bou durant l’any 2024 després de la reducció del 50% del Pressupost.

Sobre aquest assumpte, la formació valencianista respón amb els següents punts:

  • “En cap moment, en cap reunió mantinguda amb la Penya, ni tan sols de forma personal amb cap  ciutadà, hem explicitat la no realització dels actes taurins”.
  • “En les diferents reunions mantingudes amb membres de la junta de la Penya s’ha parlat d’una  reducció de la subvenció del 50%, sinó d’una reducció de 15000 € als 12000 € (20%) de l’import de subvenció directa”.
  • “En cap reunió ni als escrits presentats en aquest Ajuntament, la Penya ha expressat que no col·laboraria amb l’Ajuntament, en cas que l’Ajuntament es fera càrrec de tots els gastos”.
  • “Cal afegir que l’Ajuntament sempre ha sigut el responsable i organitzador dels actes taurins, assumint totes les responsabilitats derivades dels actes. També els costos dels actes taurins que ascendeixen a 40000 € pagats en la totalitat per l’Ajuntament.”
  • “La Penya Taurina ha col·laborat contractant les ramaderies i el lloguer de les grades de l’avinguda Alfredo Castelló d’agost (12000 €) i a més, s’encarreguen de tancament diari del recinte i vetlar pel  bon funcionament de l’acte”. 
  • “Per a l’any 2024 es faran els actes taurins tradicionals que corresponen a la setmana gran de festes, esperem que amb la col·laboració de la Penya taurina d’Aielo de Malferit”. 
ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe