18.9 C
Albaida
Dijous, abril 18, 2024
HomeVall d´AlbaidaAgullentCompromís per Agullent presenta una llista per a repetir la majoria de...

Compromís per Agullent presenta una llista per a repetir la majoria de 2019

Compromís per Agullent presentà la llista electoral amb la qual concorrerà a les pròximes eleccions municipals, encapçalades per l’actual alcalde Pau Muñoz. A l’auditori Josep Maria Bru, els nacionalistes valencians van posar cara a les agullentines i agullentins que lideraran un projecte amb el qual optem a revalidar la majoria absoluta de 2019.

La gent va acudir a la presentació.

Un acte que va comptar amb la presència d’Àgueda Micó, portaveu de Compromís, Maria Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació i l’agullentí Jesús Pla, diputat i candidat a les Corts. Tres cares visibles de Compromís al Cap i Casal a les quals cal sumar Maria Herrero, segona a la llista de Compromís per Agullent i de Pau Muñoz, candidat a l’alcaldia pel mateix partit.
Elena Soler va ser l’encarregada de dirigir la tertúlia sobre l’escenari de l’auditori amb temes ordits des de la capital valenciana i altres més locals, en funció dels càrrecs actuals. Així, Àgueda Micó va resumir el programa de Baldoví, candidat a la presidència de la Generalitat, focalitzant, per un costat en un finançament just per al territori valencià i sobretot, agafar-se amb seriositat els problemes relacionats amb el canvi climàtic. La portaveu va avançar que ‘si no rebem les inversions que ens pertoquen, anirem a tribunals perquè de vegades és l’unic que entenen’.
Jesús Pla va desvelar com ha estat la coordinació entre l’administració valenciana i l’Ajuntament d’Agullent. El candidat a les corts va reconéixer que la connexió entre ambdues entitats és un espill de com és Pau Muñoz, ‘dispost, eficient, discret, amb trellat. Tots els assumptes que sempre ha plantejat han sigut amb molt de trellat, sense cap bogeria ni cap ‘alcaldà’.

Per la seua banda, Maria Josep Amigó va incidir en el fet que ‘no es pot fer política sense estar al costat dels pobles. Cal fer polítiques d’igualtat. No pot ser que una persona que visca a la capital tinga més recursos que un que viu, per exemple a la Vall d’Albaida’.
La número 2 de Compromís per Agullent, Maria Herrero va recalcar que ‘nosaltres treballem per a les persones. I això és el que fem els regidors, el nexe entre els particulars, associacions i totes les entitats. Eixa és la nostra forma d’entendre la política, una forma d’estimar el poble i que siga un referent en molts aspectes‘.

Pau Muñoz

L’alcalde Pau Muñoz, emocionat
Finalment, un emocionat Pau Muñoz, candidat a l’alcaldia d’Agullent, va qualificar la legislatura de ‘complexa’ per les tres eventualitats patides com van ser les Danes i la Pandèmia que es van menjar la meitat de legislatura. Els dos darrers anys s’ha pogut gestionar com cal, ‘fent una administració més propera i més personalitzada en l’atenció’ apuntava Muñoz. Es posa el punt final a quatre anys complicats, però on ‘hem eixit més reforçats. De tota manera, tota la feina feta ha sigut gràcies al treball de l‘equip de govern, perquè un sols no pot fer-ho’.

L’equip de Compromís per Agullent

La cita a l’auditori va concloure amb la presentació de la llista de Compromís per Agullent amb la qual opten a repetir l’èxit de 2019 i que està formada per:

1° Pau Muñoz

2° Maria Herrero

3° Jordi Bru

4° Elena Soler

5° David Albert

6° Marisol Fernández

7° Victor Cerdà

8° Tere Terol

9° Pau Roig

10° Bea Albert

11° Jesús Pla

Suplents:

Sonia Gil

Rubén Galán

Vicent Herrero

Maria Martí

Rafa Porta

Alfred Tortosa

Maria Mora

Josep Vicent Espí

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe