17.3 C
Albaida
Dimarts, octubre 4, 2022
HomeEconomiaComerç In i Confecomerç apropen les ajudes a la digitalització als comerços...

Comerç In i Confecomerç apropen les ajudes a la digitalització als comerços associats

Aquest divendres de matí, l’Associació de Promoció del Comerç d’Ontinyent Comerç IN ha oferit els associats una xerrada sobre Com beneficiar-se de les ajudes Kit Digital i Avalem Começ, promogudes per Confecomerç (Confederació de Comerç d’Alacant, Castelló i València).

Segons explicava Amparo Barroso, secretària general de Confecomerç, “l’objectiu principal de la jornada ha estat donar la informació necessària respecte de la digitalització i les ajudes a la digitalització als membres de Comerç In, que és un dels associats a aquesta patronal del comerç de la Comunitat Valenciana. D’entre les ajudes, trobem el Kit Digital, que és una proposta d’ajudes del Ministeri i Avalem Comerç, que són també ajudes de la Direcció General de Comerç en l’àmbit autonòmic”.

En finalitzar la ponència, Ana Ferrero, presidenta de Comerç In, valorava molt positivament la participació i destacava la importància de l’associacionisme: “Hem organitzat aquesta jornada perquè hi ha molta dispersió d’informació i nosaltres hem de canalitzar aquesta informació i donar als nostres associats la informació realment necessària per a ajudar-los a saber a quina ajuda han d’accedir i quina és la millor manera de fer-ho. En aquest moment en que plou tanta informació és important tindre una associació que et done suport i en la qual poder confiar. Una associació que t’ajude a trobar les millors solucions”.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe