test
27.6 C
Albaida
Dilluns, juny 24, 2024
HomeVall d´AlbaidaOntinyentComencen les obres de la nova residència de La Beneficència d'Ontinyent

Comencen les obres de la nova residència de La Beneficència d’Ontinyent

Aquest 10 de maig s’ha signat l’acta de replanteig que iniciarà les obres que duraran aproximadament 18 mesos

La nova residència de La Beneficència d’Ontinyent és una realitat. Aquest dimecres 10 de maig de 2023 s’ha signat l’acta de replanteig que dona inici a les obres de les noves instal·lacions d’un hospital que cuidarà a les persones majors de la ciutat.

El projecte complet ha significat una inversió de 8,5 milions d’euros, dels quals la major aportació ha sigut de Caixa Popular, i 800.000 euros han estat per part de l’Ajuntament d’Ontinyent mitjançant un conveni. A més, també ha sigut molt important la col·laboració d’altres entitats com el Patronat de la Fundació, Crimsa, Càritas interparroquial, el despatx d’arquitectura Crystal Zoo i el grup SG i Hosflex.

A partir de l’1 de juny les màquines començaran a fer realitat la construcció del nou edifici amb unes obres que duraran aproximadament 18 mesos. Les noves instal·lacions permetran doblar el nombre de places de persones internes, ja que es passarà de donar servei de 40 a 97 persones. D’altra banda, no tan sols es mantindran els llocs de feina dels treballadors de la residència, sinó que el personal s’incrementarà en aproximadament 20 persones.

“Hui és un dia d’alegria per a tots. És un projecte necessari per a la societat del nostre temps, però al mateix temps és de tanta envergadura que sense la implicació d’algunes entitats no seria possible. És un dia per a alegrar-nos per les persones majors que tindran una casa on seran ateses dignament i espiritualment. Recordar que necessitem donatius i esperem l’ajuda de tots”, ha assenyalat Don Antonio Ferrando, rector de les parròquies de Santa Maria i Sant Carles i vicepresident de La Beneficència.

Què passarà amb les antigues instal·lacions?

Pel que fa a les instal·lacions de la residència de La Beneficència, on les persones majors estan sent ateses, Jorge Rodríguez ha explicat que “començarem eixe procés de reflexió. Eixirem d’allí dintre d’un any i mig i allò quedarà buit. Per tant, eixes instal·lacions podran des d’atendre necessitats que puga tindre el col·legi, perquè ara podrà tindre més espai, fins a iniciar altres projectes”.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe