Free Porn
xbporn
26 C
Albaida
Dijous, juliol 25, 2024
HomeCulturaCOEVAL rep el premi Fer Comarca 2023 en un acte celebrat a...

COEVAL rep el premi Fer Comarca 2023 en un acte celebrat a Llutxent

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) va rebre el premi Fer Comarca que concedeix l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA) en el sopar del soci que va tindre lloc este divendres en el restaurant Astrum de Llutxent.
El president de l’IEVA , Joan Torró va lliurar el premi a Javi Cabedo, president de COEVAL, el qual va estar acompanyat pel secretari de la institució empresarial, Vicent Donat i per Loren Ruiz, Tècnic Emprenedoria de COEVAL. Un guardó que segons comentà Torró és una manera ‘d’identificar visibilitzar la comarca. Enguany el premi ha volgut transmetre com des d’una activitat econòmica, també es fa comarca. Amb aquest premi, reforcem el treball de comercialització que fa COEVAL. És també un dels nostres objectius, potenciar l’activitat econòmica des de la cultura, perquè cultura també és economia’.

Javi Cabedo i Joan J. Torró

Projectes de futur en comú
Per la seua banda, Javi Cabedo va destacar el paper comarcal de les dues institucions i va deixar la porta oberta a compartir projectes conjunts. ‘Són les dues entitats d’àmbit no polític, per dir-ho d’alguna manera, que en el nostre dia a dia està bolcat en la comarca. L’economia genera cultura i la cultura genera economia. I estic segur que està bona relació que tenim les dues entitats ens durà a la possibilitat de compartir projectes en comú en un futur’.

Josep Sanjuan

Obra de Josep Sanjuan
Un guardó, obra de l’artista albaidí, Josep Sanjuan qui ha descrit la peça com a ‘vidre fos sobre moles, amb una gamma cromàtica intencional. És evident que està evocant la quadribarrada o eixa reminiscència de fer comarca. Després hi ha una al·lusió a COEVAL i a l’IEVA, el fil conductor del vidre i està esculpit sobre pedra’.
El president de la Mancomunitat, Vicent Gomar va remarcar el treball de l’IEVA i COEVAL afirmant que ‘COEVAL representa cultura i empresa que es tradueix en fer comarca. De fet, tant COEVAL com l’IEVA són dues institucions molt arrelades al territori sense les quals aquesta comarca no seria igual’.

Xaró Boscá, alcaldessa de Llutxent.

Una cita en una població com Llutxent amb una riquesa patrimonial referencial. Xaro Boscá, alcaldessa del poble amfitrió d’aquest sopar de l’IEVA es mostrava agraïda per l’acte, ja que L’IEVA ‘és una entitat de prestigi. A més, Llutxent és un referent patrimoni historicoartístic i aquest tipus d’actes ens donen major visibilitat’.

La taula presidencial
Alcaldables a l’Ajuntament d’Ontinyent, José Antonio Martínez (PSOE) i Jordi Sebastiá (EUPV)
ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe