19 C
Albaida
Divendres, abril 19, 2024
HomeVall d´AlbaidaBèlgidaCinquena prova del Circuit de Carreres Populars amb la IX Volta a...

Cinquena prova del Circuit de Carreres Populars amb la IX Volta a Peu de Bèlgida

El Circuit prepara un mes de maig molt intens amb curses durant tots els caps de setmana

El Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida 2023 va celebrar la seua 5a cursa aquest dissabte 29 d’abril amb la IX Volta a Peu de Bèlgida. Els participants van gaudir d’un matí d’esport en aquest circuit que fa comarca per a gent de totes les edats i condicions, ja que és inclusiu.

Els corredors i corredores van començar la vesprada a les 17 h. Els xiquets de la categoria infantil van donar el tret d’eixida completant un recorregut d’1,5 km. Una hora més tard va ser el torn dels alevins i benjamins, que van recórrer una distància d’1 km i 0,5 km, respectivament.

A les 19:30 h va començar la gran prova per als adults, que van recórrer una distància de 7 km per Bèlgida. El CE La Vespa de Novetlè se’n va endur tots els premis, ja que els tres primers en arribar a meta van ser d’aquest club. César López va ser el més ràpid de la prova amb un temps de 23′ 52″, seguit d’Arturo Mateu (24′ 2″) i Joaqui Badenes (24′ 11″).

Pel que fa a la classificació femenina, Marta Carbó, del CA Montaverner, va repetir el triomf que va aconseguir al IV Memorial Ricardo Borredà de Benigànim la setmana anterior, ja que va ser la campiona amb un temps de 29′ 27″. Nerea Gallach, del CE Alt de la Creu de Vallada (30′ 28″), i Andrea Ribera, d’Atletisme Atzeneta (31′ 41″) la van acompanyar al pòdium.

Els corredors i corredores del circuit ja miren a aquest cap de setmana. Diumenge es celebrarà el V Otos Trail – Pujada al Castell de Carbonera.