10.4 C
Albaida
Dissabte, abril 20, 2024
HomeVall d´AlbaidaOntinyentCentenars de persones es manifesten a Ontinyent en defensa de la sanitat...

Centenars de persones es manifesten a Ontinyent en defensa de la sanitat pública

La Coordinadora de Pensionistes de la Vall d’Albaida ha organitzat una manifestació a Ontinyent on aquest dilluns 20 de març centenars de persones han eixit al carrer per defensar la sanitat pública, que s’ha vist minvada greument als últims anys.

“Demanem que designen més pressupost a la sanitat pública, i que contracten més metges. En definitiva, que retornem a abans del 2008 quan la sanitat era ‘la joia de la corona’ en Espanya”, manifesta Rafa Muñoz, portaveu de la Coordinadora de Pensionistes de la Vall d’Albaida.

Els i les manifestants han eixit des de la plaça de la Concepció fins a l’Hospital General d’Ontinyent per reclamar serveis bàsics com la diàlisi a la capital de la Vall d’Albaida i per dir ‘NO’ a les llargues llistes d’espera.

Rafa Muñoz explica que el pressupost “va pujar un poc durant la pandèmia, perquè els polítics es van veure pillats. Però, després no van complir res del que van prometre, perquè quan va acabar la pandèmia van començar a despatxar metges i personal sanitat. Ara estem pitjor que abans del 2008. Volem que els partits polítics es comprometen a retornar a la situació anterior a aquesta”.

La Coordinadora de Pensionistes de la Vall d’Albaida sol utilitzar el següent eslògan: “Les pensions es defenen governe qui governe”. En canvi, aquest dilluns s’ha canviat per “Els serveis públics es defenen governe qui governe”.

La manifestació ha estat impulsada per la Coordinadora, a més de COESPE, una associació estatal en lluita per la defensa del sistema públic de pensions. Per això, aquest tipus de manifestació s’han vist i es veuran per tot el país.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe