14.3 C
Divendres, març 29, 2024
HomeFutbolOntinyent 1931Casti desembossa un complicat partit de l'Ontinyent 1931 a Sueca (0-1)

Casti desembossa un complicat partit de l’Ontinyent 1931 a Sueca (0-1)

L’Ontinyent 1931 ha tingut una prova molt complicada en l’eixida enfront del Promeses Sueca. El club blanc-i-negre ha guanyat un encontre que pareixia que anava a acabar en empat, però que Casti ha desembossat el marcador, i Cristian ha mantingut vius als d’El Clariano amb les seues parades.

Tan sols una única ocasió clara per a l’Ontinyent 1931

Als de Roberto Bas els ha costat entrar en el partit. Les xicotetes dimensions de l’Estadi Antonio Puchades han fet que l’Ontinyent 1931 no trobara els espais. Així, en la primera mitja hora a penes hi ha hagut ocasions per a cap dels dos equips. En alguns moments els suecans s’han apropat a la porteria de Cristian, però el porter de Vallada ha estat segur.

A mesura que han anat passant els minuts, l’Ontinyent 1931 ha millorat lleugerament el seu joc. Les ocasions més clares han arribat al final de la primera part. En especial, Casti ha tingut una molt clara després d’una centrada de Juli. El davanter d’Elda ha rematat de cap i, quan pareixia que anava anotar el primer gol, Andreu ha agafat el baló sobre la línia.

Casti ha fet el gol d’una victòria molt sofrida

La segona part ha començat pareguda a la primera. En canvi, el Promeses Sueca ha tingut les ocasions més clares. La primera l’ha parat Cristian amb una gran estirada. La segona ocasió manifesta l’ha tingut Bosca en un doble intent. El primer tir l’ha detingut Cristian amb una bona eixida, reduint espais, mentre que el rebot se n’ha anat fora.

Quan el partit anava acabant-se ha aparegut Casti. El killer de l’Ontinyent 1931 ha aprofitat una passada dins l’àrea de Diego Cambra per rematar de primeres i fer el gol de la victòria dels blanc-i-negres, que han tingut un encontre molt complicat. Als últims minuts, Alexandru ha sigut expulsat per doble groga.

L’Ontinyent 1931 aconsegueix 3 punts vitals, dels que guanyen lligues. L’encontre no ha sigut gens fàcil, però la victòria ha arribat gràcies a la determinació en ambdues àrees. Ara, els de Roberto Bas són líders en solitari després de l’empat a 1 del CD Olímpic contra el CE La Font.

FITXA TÈCNICA

PROMESES SUECA: Andrei; Moll, Joan, Marí, Moi, Leo (Zarzo 61′), Marc (Antonio 76′), Lluis, Sanse (Bosca 61′), Baldo (Fulgen 76′) i Pau (Julio 35′)

ONTINYENT 1931: Cristian; Paco Sáez, Alexandru, Pablo Bonet, Jorge García (Samuel 85′); Alberto Osoro, Jesús García (Diego Cambra 57′); Juanjo Calvo (Rafeta 66′), Casti, Andreu Serrano (Lluis Felipe 57′) i Juli (Nico Cabanes 85′)

GOLS: 0-1 Casti (81′)

ÀRBITRE: Francisco Latorre Pareja. Amonesta als locals; Moi (40′) i Andrei (70′) i als visitants; Alexandru (5 i 90′), Cristian (70′) i Rafeta (86′). Expulsa al visitant Alexandru (90′)

ASSISTENT 1: Erik Giovani Escobar González

ASSISTENT 2: Adrián Parra Gómez