Free Porn
xbporn
30.7 C
Albaida
Dijous, juliol 25, 2024
HomeVall d´AlbaidaCarrícolaCarrícola instal·la el seu Quilòmetre Zero amb una càpsula del temps que...

Carrícola instal·la el seu Quilòmetre Zero amb una càpsula del temps que s’obrirà en 2043

El projecte, impulsat per l’artista Pau Lagunas, inclou una càpsula on veïns i escriptors han deixat escrit com pensen que serà el municipi d’ací 20 anys

Carrícola va instal·lar el passat diumenge 26 de març el seu Quilòmetre Zero. L’artista Pau Lagunas va plantejar aquest projecte fa uns mesos, que converteix al municipi valldalbaidí en l’equivalent de la Puerta del Sol de Madrid a la Comunitat Valenciana. A més, s’ha afegit una càpsula del temps on una vintena de veïns, veïnes i escriptors com Xavier Aliaga i Maria Josep Escrivà han deixat els seus desitjos i visions de futur per a Carrícola, i que no s’obrirà fins el 2043.

L’alcalde de Carrícola, Juansa Miralles, destaca que “per al poble és un projecte bonic, perquè les 20 entrevistes que Pau Lagunas ha recopilat i ha posat dins de la càpsula amb els desitjos i les visions de futur són il·lusionants per veure d’ací 20 anys quina ha sigut l’evolució del poble”.

Juansa Miralles assenyala que entre les persones que han participat a la càpsula del temps es troben “la persona més vella, la més jove, adolescents, artistes convidats de la Comunitat Valenciana. A més, al poble hi ha dos matrimonis nouvinguts o la xiqueta que va nàixer per primera vegada en 11 anys al municipi. Hi ha una diversitat de persones que representa la població en diferents edats i formes”.

Tot va nàixer per iniciativa de Pau Lagunas, qui treballa a la Diputació de Cultura de València. L’artista considerava que els valencians necessitaven un Quilòmetre Zero i, com ja coneixia el poble del projecte Biodivers Carrícola 2010, va pensar en la localitat per col·locar aquest símbol situat a les portes de l’Ajuntament.

Imagen
Foto: @PauLagunas
ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe