12.6 C
Albaida
Dissabte, abril 20, 2024
HomeEsportsCap de setmana clau: Ontinyent 1931 o Ontinyent CF?

Cap de setmana clau: Ontinyent 1931 o Ontinyent CF?

Sí, la data ha arribat. Els socis de l’Ontinyent 1931 CF prendran una de les decisions més importants de la curta història del club aquest mateix cap de setmana. Diumenge a les 17 h, els de Roberto Bas rebran al Promeses Sueca a El Clariano. Però, a banda de l’encontre, els socis podran votar si volen recuperar el nom del desaparegut Ontinyent CF o el de l’Ontinyent 1931. La votació s’iniciarà una hora abans de que comence el partit, és a dir, a les 16 h.

Què ha de passar perquè es recupere l’antic nom d’Ontinyent CF?

Com es va anunciar a la passada assemblea al Centre Cultural Caixa Ontinyent fa quasi un mes, els socis podran votar Sí/No/Abstenció per al canvi de nom. A més, caldrà que es respecten diverses condicions:

  • Participació mínima de 400 socis (el club compta actualment amb 1114 socis)
  • Que el resulutat tinga més d’un 66’67% a favor, és a dir, que al decisió estiga basada en 2/3.

A les xarxes socials s’han vist diversos debats sobre el canvi de nom. Els aficionats que volen quedar-se amb el nom d’Ontinyent 1931 argumenten que ara es viu una nova etapa. La de l’Ontinyent CF va ser magnífica i serà recordada per tots, però ara és moment de passar pàgina.

Per contra, els més nostàlgics volen recuperar el nom amb el qual Ontinyent es va donar a conéixer per grans camps d’Espanya. Molts socis defensen tornar a l’Ontinyent CF, perquè sempre ha sigut així i perquè és la denominació per la qual es coneix al club al país.

Ara, els aficionats hauran de decidir. A les xarxes socials s’han realitzat diversos sondejos que indiquen que l’afició blanc-i-negra vol recuperar l’anterior nom d’Ontinyent CF. En canvi, tot i ser més, hauran de ser majoria per a tornar a nomenar-se com abans. Si no, el conjunt d’El Clariano es quedarà amb la denominació amb la qual s’han fet un gran lloc al futbol regional valencià, i amb el qual esperen ascendir a 3a RFEF. El diumenge Ontinyent decideix!

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe