22.5 C
Albaida
Divendres, agost 19, 2022
HomeEsportsCaixa Ontinyent serà el principal espònsor de l'Ontinyent 1931 per a les...

Caixa Ontinyent serà el principal espònsor de l’Ontinyent 1931 per a les 2 pròximes temporades

L’acord té l’objectiu d’impulsar l’esport en els equips de diferents categories, edats i nivells de la ciutat

Caixa Ontinyent i l’Ontinyent 1931 han signat hui un conveni amb una duració de 2 temporades (2022-2023 i 2023-2024) per potenciar i ampliar la projecció social i esportiva del futbol a la capital de la Vall d’Albaida. L’objectiu d’aquest acord és el d’impulsar l’esport en els equips de diferents categories, edats i nivells de la ciutat, en col·laboració amb altres equips i escoles de futbol.

A més, el conveni inclou el patrocini que durà el conjunt ontinyentí a la seua samarreta. A l’acte de signament han participat Miguel Ángel Mullor, president de l’Ontinyent 1931, i José Pla, president de Caixa Ontinyent. “Que Caixa Ontinyent, l’única caixa d’estalvis de la península, recolze aquest projecte, representa un fet per emmarcar en la història del club“, ha declarat el màxim dirigent del conjunt ontinyentí.

D’altra banda, José Pla ha recalcat que “l’esport té un component social important, per la qual cosa aporta formació, educació, disciplina, sociabilitat… com a pràctica i com a espectacle… i el futbol és una de les manifestacions amb major arrelament a la nostra ciutat. Hem vist que el projecte de l’Ontinyent 1931 recull precisament aqueixos valors, és ambiciós, contempla la diversitat en tots els seus aspectes, té en compte la sostenibilitat en el temps, és motivador en comptar amb equips en diferents categories, aproxima l’espectacle als aficionats i, a més, crea sinergies amb altres clubs de la ciutat”.

A més, el president de Caixa Ontinyent afegia que “per això hem decidit secundar-ho i impulsar-ho a través d’aquest conveni en el qual l’objectiu és el propi esport, són les persones i és la nostra ciutat. I ací està precisament el fet diferencial de Caixa Ontinyent, amb una actuació social àmplia i variada, de xicotetes accions com aquesta, però d’un valor incalculable, que es deu als nostres clients, perquè són ells, només ells, els qui la fan possible”.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe