Free Porn
xbporn
23.5 C
Albaida
Dilluns, juliol 22, 2024
HomeSocietatCaixa Ontinyent facilitarà l'accés a la vivenda a joves

Caixa Ontinyent facilitarà l’accés a la vivenda a joves

L’entitat s’adherix al programa d’avals de l’Institut Valencià de Finances que permet oferir fins al 95% del finançament hipotecari

Caixa Ontinyent ha firmat la seua adhesió al programa de garanties que impulsa l’Institut Valencià de Finances (IVF) per a ampliar l’accés a la vivenda als més joves. Una iniciativa destinada a persones de fins a 45 anys i que permet oferir fins al 95% del finançament hipotecari.

Així, es podran adquirir vivendes amb un preu màxim de 277.000 euros, noves, usades o lliures i VPO. Els requisits són no disposar d’una altra vivenda en propietat, ser resident a la Comunitat Valenciana durant almenys dos anys abans de la compra i utilitzar l’immoble adquirit com a domicili habitual.

El Director General de Caixa Ontinyent, Vicent Penadés, va assistir ahir a l’acte de firma en el Palau de la Generalitat Valenciana amb el President, Carlos Mazón; la Vicepresidenta i Consellera de Serveis Socials, Igualtat i Vivenda, Susana Camarero; i la Consellera d’Hisenda, Economia i Administració Pública, Ruth Merino.

Com a caixa d’estalvis, l’única de la Comunitat Valenciana, Caixa Ontinyent reafirma amb este tipus d’actuacions la seua funció social, en este cas impulsat un element essencial per a la qualitat de vida als pobles i les ciutats. I actua també com a banca de proximitat al costat de famílies, d’autònoms i pimes, impulsant l’economia, facilitant l’accés a tots els servicis bancaris i continuant amb la seua important labor social; una labor que li permet situar-se com a entitat de referència en la Comunitat.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe