Free Porn
xbporn
27 C
Albaida
Dilluns, juliol 22, 2024
HomeEconomiaCaixa Ontinyent es consolida amb una nova oficina a Alacant

Caixa Ontinyent es consolida amb una nova oficina a Alacant

L’entitat continua el seu pla estratègic d’expansió amb l’obertura d’una oficina a la capital de la província veïna.

Obrir una nova oficina a Alacant, la capital de la província, és un pas estratègic per a qualsevol empresa que busque consolidar-se en la capital. Caixa Ontinyent ha fet precisament això amb la inauguració d’una nova oficina a la ciutat, establint-se com una empresa amb força en la província. Cal recordar que, recentment, va obrir una altra oficina a Paterna.

Segons el President de Caixa Ontinyent, José Pla, “arribar a la ciutat d’Alacant és una fita per a nosaltres, una aposta clara per expandir-nos per tota la Comunitat Valenciana per a ser entitat de referència en esta, i fer-ho consolidant el nostre especial model de caixa d’estalvis i de banca territorial”.

Aquest pas vital forma part del pla d’expansió 2023-2025, que contempla entre quatre i sis noves oficines fins a 2025. Amb aquesta obertura, l’entitat disposa ja de 8 oficines a la província d’Alacant: tres a Alcoi, una a Muro, una altra a Banyeres, una a Cocentaina, una a Ibi, i ara una a la ciutat.

L’oficina d’Alacant està situada a l’Av. Salamanca, 15, en ple centre de la ciutat, i serà l’oficina número 45 de l’entitat. Seguint el seu model de banca de proximitat i territorial, l’entitat proporcionarà un servei ad hoc i personalitzat tant per a particulars com per a empreses. Aquest servei no requerirà cita prèvia i inclourà un estudi detallat dels productes i serveis més adequats per a cada cas.

José Pla ha afegit “som l’única caixa d’estalvis de la Comunitat Valenciana, i per això la nostra essència és estar al costat de les persones, conéixer les seues necessitats i plantejar solucions, a més de revertir els nostres beneficis en una obra social que té un valor incalculable”.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe