Free Porn
xbporn
27 C
Albaida
Dilluns, juliol 22, 2024
HomeVall d´AlbaidaOntinyentCaixa Ontinyent continua expandint-se i obri una oficina a Paterna

Caixa Ontinyent continua expandint-se i obri una oficina a Paterna

L’entitat arranca l’expansió prevista en el seu pla estratègic 2023-2025

Caixa Ontinyent ha iniciat l’expansió del seu pla estratègic amb l’obertura d’una oficina a Paterna, un pla que preveu entre quatre i sis noves oficines fins a 2025.

L’elecció de Paterna respon al seu gran teixit empresarial, a la seua densitat de població i a la seua proximitat a València, ciutat en la qual Caixa Ontinyent ja disposa de tres oficines. Conforme al seu model de banca de proximitat i territorial, oferirà un servici ad hoc i personal per a particulars i empreses, sense necessitat de cita prèvia i amb un estudi dels productes i servicis més idonis en cada cas. Així, Caixa Ontinyent avança en la seua consolidació com a entitat de referència a la Comunitat Valenciana.

L’oficina, que serà la número 44 de l’Entitat, està situada en l’Avinguda Vicente Mortes Alfonso, 64 i compta amb tres persones. Cal destacar que Caixa Ontinyent disposa d’oficines en el sud de València i nord d’Alacant, i a la ciutat de València.

Segons el President de Caixa Ontinyent, José Pla, “obrim oficines en lloc de tancar-les perquè, la nostra essència, és estar al costat de les persones, conéixer les seues necessitats i oferir solucions. De fet, som l’única caixa d’estalvis de la Comunitat Valenciana, l’única que revertix els seus beneficis a obres socials”. I ha remarcat “volem ser entitat de referència en la Comunitat, i estem en disposició d’estendre el nostre model i la nostra actuació”.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe