15.7 C
Dijous, abril 18, 2024
HomeEsportsBrillant actuació del CAVA en la tornada del Cross de Sant Rafel

Brillant actuació del CAVA en la tornada del Cross de Sant Rafel

Després d’un any d’absència per la pandèmia de covid19, els atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic van tornar amb molta força al tradicional cross de Sant Rafel on, a més, en aquesta edició col·laboravem en l’organització de la prova.

Els carrers del barri ontinyentí es van plenar de samarretes blanques i blaves, i és que en algunes categories, els atletes del CAVA Ontinyent van ser majoria en participació. Des de la il·lusió dels més xicotets, fins els bons resultats obtinguts a partir de la categoria benjamí, tots els atletes van tindre un sentiment especial per tornar a participar en una cursa en casa.

Pel que fa als resultats, cal destacar el primer i segon lloc de Noa Asensio i Arantxa Serralle i el primer lloc de Pau Bermúdez en categoria benjamí. En alevins, triomf per a Núria Gómez i tercer lloc per a Laia Asensio. En infantils, tercer lloc per a Carla Bernabeu, mentre que en cadets el primer lloc era per a Ferran Reig i el segon per a Gabriel Donat en xics. En xiques el triomf era per a Núria Cañete i el tercer lloc per a Alba Cambra.

Respecte de la prova absoluta, triplet en categoria junior, tant en xics com en xiques, amb Aina Pérez i Óscar Francés en primer lloc, Aina Álvarez i Rubén Revert en segon lloc i Sofia Cambra i Marc Silvestre en tercer lloc. En veterans B, triomf per a Rafa Ortiz i segon lloc per a Jose Serrano. Per últim, Mari Carmen i Rosa Baldó foren primera i segona en categoria de veteranes A i guanyaren la general de la prova femenina.

A més, als 10k de València, disputats el 3 d’octubre, Nacho Pastor aconseguia un temps de 32’22’, Rubén Revert feia 34’09”, Javi Cháfer feia 44’45” i Gonzalo Martí s’havia de retirar amb problemes físics. Per últim, a Gandia es va fer una concentració del PNTD de la RFEA en la que van participar Víctor Revert com a entrenador i Enrique Penadés com a atleta, en la prova de llançament de martell.