15 C
Albaida
Dilluns, febrer 26, 2024
HomeFestesBou i Corda nomenarà soci d'honor al torero Román Collado

Bou i Corda nomenarà soci d’honor al torero Román Collado

Arriben les Festes de la Puríssima d’Ontinyent i, com no, també la festa del bou en corda. Per això, l’Associació Bou i Corda d’Ontinyent viurà uns dies de goig per gaudir d’aquesta festivitat. Així, també promocionarà el bou en corda amb el nomenament de Román Collado com a soci d’honor.

“Román Collado ens acompanyarà el dissabte de bous, coneixent les festivitats del nostre poble i gaudint del bon rotllo de la nostra pena. Com sempre, intentem portar la nostra festa al més alt, fent partícips a tot el món”, ha explicat l’Associació Bou i Corda.

D’altra banda, des de la penya assenyalen que a les 13 h se li nomenarà soci d’honor a Román Collado i, posteriorment, es donar el Memorial “Alejandro Descals” a un soci molt volgut per a tots.

Collado és un matador de bous nascut a València en 1993. Amb 12 anys va entrar a formar part de l’escola de Tauromàquia de València i, dies més tard, va fer el seu debut en públic. El 15 d’agost de 2017 va obrir la porta gran de la Plaça de Bous de Las Ventas de Madrid, un fet considerat dintre del món taurí com una de leș majors fites que pot aconseguir un torero.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe