16.1 C
Dimarts, abril 16, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentBogeria de partit als camps de la Puríssima que no deixa content a...

Bogeria de partit als camps de la Puríssima que no deixa content a ningú (3-3)

Els partits entre el Deportivo Ontinyent i el Dènia són garantia de gol, un espectacle ben vist des de la grada, però que comporta molts de maldecaps als entrenadors. Este dissabte els dos equips han tornat a seguir el guió del partit d’anada i han signat un empat a tres, amb alternatives en el marcador.
Els de Guarner han entrat millor en la primera part on han marcat per partida doble, però han errat altres tantes per haver sentenciat la confrontació. Cambreta ha avançat els ontinyentins en una bona combinació amb José Manuel. L’ex de l’Algemesí que ha tingut una oportunitat molt clara, ha anotat la segona diana en els darrers instants de la primera part.
Els crits de Capone als seus companys abans de començar la segona part ha estat una premonició: ‘Compte amb els primers minuts’. El futbolista alcoià ha pegat en la diana, ja que el Denia ha anotat tres gols en tan sols vint minuts, deixant nueta les fragilitats defensives del Deportivo Ontinyent.
No obstant això, els blanc-i-negres s’han refet i han posat les taules en el marcador amb altra bona definició de Cambreta qui ha culminat una jugada individual d’Adrián. A partir d’ací, setge del Deportivo a la porteria visitant que ha generat oportunitats molt clares de gol, però sense l’encert suficient per a aconseguir el gol de la victòria. Fins i tot, el Denia ha pogut endur-se la victòria en la darrera jugada del partit.
Al remat, empat a tres, com en el partit d’anada, que no trau de pobres a cap dels dos, sobretot allunya al Deportivo Ontinyent de l’octava plaça que dóna accés a la Lliga Comunitat.
Fitxa Tècnica
Deportivo Ontinyent: Palopa, Alex, Juanjo, Capone, Abdon, Giner, Javi, Adrian, Bernat, Cambreta i José Manuel. També han tingut minuts, Aran, Esteban i Iñaki.

UD Denia: Iván Toledo, Lapeña, Carlos Ribes, Destefano, Panucci, Lobo, Palau, Jaume, Pablo Seguí, Fede, Elias Roberto.

Gols: 1-0 Cambreta (5′), 2-0 José Manuel (42′), 2-1 Destefeno (48′), 2-2 Panucci (54′), 2-3 Fede (65′), 3-3 Cambreta (71′)

Camps de la Puríssima: S’ha guardat un minut de silenci per la mort d’Enrique Iborra Bou, soci del Deportivo Ontinyent.