17 C
Albaida
Divendres, maig 20, 2022
HomeVall d´AlbaidaBocairentBocairent millora la xarxa de subministrament d’aigua potable

Bocairent millora la xarxa de subministrament d’aigua potable

L’Ajuntament de Bocairent ha iniciat unes obres que suposaran la instal·lació de 1.261 metres de canonada nova, amb un diàmetre superior a l’actual. Així, la localitat valldalbaidina comença la renovació de la canalització d’aigua que porta el subministrament a la zona de la Derrota, augmentant la pressió a la part alta del Nucli Urbà.

El regidor d’obres de Bocairent, José Vicente Sanz, ha assegurat que “d’aquesta manera, s’aportarà més cabal i pressió a tota la part alta de la població, i, per tant, reduirem els problemes que el veïnat tenia en els moments de més consum”.

L’actuació de millora del subministrament d’aigua potable està valorada en 145.449,57 euros. D’aquesta quantitat, 80.123,78 euros provenen del Pla d’Inversions de la Diputació de València. Per al curs vinent, Bocairent rebrà quasi 600.000 euros d’aquest pla. La part restant ha estat coberta pels recursos de l’Ajuntament.

José Vicente Sanz també ha anunciat que estan previstos dos projectes més de reforma: El primer consta de la renovació integral del clavegueram (alcantarilles) del carrer Sant Miquel, que està en un estat de deteriorament avançat. El segon és el tractament complet de l’interior del dipòsit de la Rambla. Així, aquest serà impermeabilitzat per assegurar el seu bon funcionament.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe