Free Porn
xbporn
27 C
Albaida
Dilluns, juliol 22, 2024
HomeVall d´AlbaidaBocairentBocairent inicia la licitació per concloure la reforma del CEIP Lluís Vives

Bocairent inicia la licitació per concloure la reforma del CEIP Lluís Vives

Representants de la comunitat educativa i de l’Ajuntament es reuneixen amb la Conselleria per a fer seguiment del projecte

Tal com s’ha informat en un comunicat conjunt de la direcció del CEIP Lluís Vives, l’AMPA del centre i l’Ajuntament de Bocairent, la represa del Pla Edificant a la localitat per a concloure la reforma i ampliació de l’escola ha aconseguit més passos avant. Així, el passat 27 de maig, la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació va confirmar al consistori l’increment de la delegació per import de 3.734.826,86 euros. Acte seguit, el dia 30, el Ple municipal va aprovar per unanimitat l’inici de l’expedient de licitació.

En aquesta sessió, la regidora d’Educació va posar en valor la dedicació dels serveis administratius de l’Ajuntament per a preparar l’expedient en el mínim temps possible i poder començar la contractació d’una nova empresa constructora. “Una dedicació que, juntament amb la resta d’esforços municipals i de la comunitat educativa, ens permet continuar avançant en l’objectiu que totes i tots compartim i anhelem: el reinici efectiu de les obres de reforma i ampliació del CEIP Lluís Vives”, afegia Vanesa Doménech.

A més, l’edil i l’alcalde, Xavi Molina, es van reunir divendres passat a València amb el director general d’Infraestructures Educatives, Rafael Valcárcel. A la trobada també van assistir el director del centre i un membre de l’AMPA, així com els tècnics redactors del projecte. D’aquesta manera, els representants de la comunitat educativa i de l’Ajuntament van poder analitzar amb la Conselleria l’estat del Pla Edificant a Bocairent, que s’ha représ després d’haver-se parat per complet a l’agost de 2023.

Segons el mateix comunicat, la reunió amb el responsable autonòmic va servir igualmente per a conéixer que “la Conselleria proporcionarà mòduls prefabricats a través del contracte que ha aprovat recentment la Generalitat. Això obligarà al desmuntatge de les aules actuals, pagades per l’Ajuntament, per al muntatge dels nous mòduls al mateix lloc, fet que es produirà una vegada finalitze el curs escolar actual.” Aquesta era també una petició reiterada pel consistori bocairentí al llarg de l’últim any.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe