16.6 C
Dijous, abril 25, 2024
HomeFutbolSegona RegionalBocairent i L’Olleria B s’entonen en els primers duels de la jornada...

Bocairent i L’Olleria B s’entonen en els primers duels de la jornada ‘extra’

A falta del derbi entre l’Aielo i l’Ontinyent 1931 B, ja s’han jugat la resta d’encontres d’una jornada peculiar en la que van guanyar Bocairent -a l’Agullent- i L’Olleria B, i l’Albaidense va empatar en un camp impracticable.

Cal remarcar que en aquest cap de setmana, de descans general per a la gran majoria d’equips i categories federats pels festius del 6 i 8 de de desembre, no va haver partits del Grup XI en el que milita el Llutxent, i la Jornada 11 del Grup XII es completarà el dimecres 8 en el duel programat per a les 12:00 hores entre l’Aielo i el líder Ontinyent 1931 B.

CDF Bocairent 2 – 1 CF Agullent:

Nou derbi que es queda en casa per al Bocairent

Els d’Isidro Borderia venien de perdre en Ayora, però en la jornada anterior van guanyar a casa 6-1 en el seu derbi particular contra els veïns de Banyeres i ara afrontava el primer dels dos derbis seguits, també en el seu feu ja que el dimecres reben a l’Ontinyent 1931 de Preferent en la Quarta Eliminatòria de La Nostra Copa. En aquest cas van guanyar a un Agullent que sols havia perdut un duel dels cinc últims, i que en aquest xoc avançat a divendres no van estar encertats de cara a portera malgrat gaudir d’un bon grapat d’ocasions.

En un derbi molt igualat i disputat, la balança es va desequilibrar molt prompte ja que al minut 5 Javi Romero culminava una jugada individual per a avançar al Bocairent. No obstant, els de Sergio Francés ‘Pete’ van aconseguir empatar gràcies a una bona acció de Pablo en el 24’, però just abans del descans, en el 41’, arribava un gol que va fer molt de mal. De nou apareixia Javi Romero, aquesta vegada amb un remat de cap i aprofitant un desajust en els visitants, per a fer el 2-1 que al final va ser definitiu malgrat les ocasions del segon temps d’un encontre en el que l’Agullent va acabar molt molest amb l’arbitratge.

CF Atlètic Muro 1 – 3 L’Olleria CF B:

Segona victòria consecutiva per al filial de L’Olleria

En un duel ple de baixes pels dos costats, finalment va ser l’equip entrenat per Sergio Úbeda el que es va endur la victòria per a igualar a 9 punts amb el seu rival i firmar el segon triomf seguit després de que la setmana passada s’estrenaren en La Solana. En el minut 14 arribava el primer gol gracies a una bona combinació entre Edon i Carlos Gramaje que culminava el primer esmenat, i la reacció no es feia esperar ja que l’empat va arribar en el 19’ en una acció en la que es va reclamar fora de joc. Abans del descans Manolo Vidal va gaudir de dos ocasions molt similars i va ser en la segon en la que va aconseguir l’1-2.

Ja en el segon temps es veia com les forces anaven minvant i el físic va baixar en els dos costats, però aixina i tot es va veure un gol més, el doblet de Manolo Vidal en el 64’, i també diverses ocasions per als dos equips. Per l’Atlètic Muro arribaven principalment a baló parat, mentre que per als de La Vall d’Albaida van poder marcar de nou tant Edon com Manolo Vidal, i sobretot Ángel Martínez en un gran remat de cap, però l’1-3 ja no es va menejar, remarcant també que ja en l’últim sospir va veure la segon groga el visitant Miguel Ángel Pérez ‘Chicho’.

Ciutat de Xàtiva CFB 1 – 1 CD Albaidense:

Empat de l’Albaidense en un camp en pèssim estat

El camp de Lloc Nou d’En Fenollet, on juga el Ciutat de Xàtiva els seus partits com a local, es troba en un estat molt dolent i això va jugar en contra del futbol, obligant als dos equips a optar per balons llargs amb un joc molt directe. En el primer temps els locals van estar molt ben posicionats mentre l’Albaidense tractava d’adaptar-se a les condicions del terreny de joc, sense aconseguir gaudir d’ocasions. L’1-0 arribava en el minut 25 en un córner molt tancat i enverinat pel vent.

Ja en el segon temps els de Kikín van millorar i van gaudir de diverses ocasions fins que en les últims minuts va arribar l’empat en altra ocasió a baló parat. Edi ficava el centre i Alfaro marcava per a salvar un punt i donar-li el premi al bon treball fet per l’Albaidense en un camp impracticable en el que els jugadors van tindre que fer un sobreesforç. D’aquesta forma, mantenen dinàmica sumadora amb quatre jornades sense perdre acumulant dos victòries i dos empats.