19.6 C
Albaida
Dilluns, març 27, 2023
HomeVall d´AlbaidaBocairentBocairent dedica un carrer a les persones donants de sang

Bocairent dedica un carrer a les persones donants de sang

Des de dimarts passat, el nomenclàtor de Bocairent incorpora una denominació: el carrer Donants de Sang, situat entre els carrers Santa Àgueda i Martí Calabuig. Es completa, així, el procés per a l’assignació d’un nom que va proposar l’associació local vinculada a la donació i va ser aprovat per unanimitat de tots els grups polítics amb representació municipal.

L’acte va comptar amb la presència de Cristina Arbona i Roberto Roig, directora i cap de servei d’hemodonació del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana; Rafael Vañó, president de l’Associació de Donants de Sang de Bocairent, i Xavi Molina, alcalde de la localitat. Tots quatre van coincidir en la importància de donar visibilitat pública a un col·lectiu essencial per a la societat.

La descoberta de la placa del nou carrer es va acompanyar del lliurament de medalles i diplomes a les persones amb més de cinquanta donacions. A ells i a la resta de donants, la Dra. Arbona els va agrair la seua generositat, al temps que va posar en valor la bona resposta de totes les convocatòries que trimestralment tenen lloc a Bocairent. A més, va destacar que la nova denominació contribuiria a recordar permanentment la rellevància d’aquest gest altruista.

Per la seua part, l’alcalde va manifestar que es tractava d’un acte de gratitud per a donants, associació local que agrupa aquest col·lectiu i professionals del Centre de Transfusió. “La suma d’aquests tres agents fa que el nostre poble forme part d’una xarxa de generositat que salva vides i així s’ha manifestat, fins i tot, en circumstàncies tan difícils com la dels últims temps”, apuntava Molina.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe