22.9 C
Albaida
Dimarts, maig 28, 2024
HomeOpinióBenvolgut Lluís, al Cel sigues!

Benvolgut Lluís, al Cel sigues!

Els cinc drangs de les campanes Sant Ignasi, Santa Bàrbara, Santa Maria, Santa Àgueda i Santíssim alhora del nostre campanar de l’Assumpció de Santa Maria han recordat a tot Ontinyent en la vesprada del 6 d’abril que D. Lluís ja és a la casa del Pare.

El dia havia començat plujós quan la notícia ens arribava, però la vesprada havia esdevingut una d’eixes de primavera, assolellades i plenes de vida. El carrer Major d’Ontinyent tenia un tràfec de gent poc habitual i és que tothom volia retre sentit homenatge en la Casa dels Barons de Santa Bàrbara al rector, a l’amic, a la persona que s’ha desviscut per ajudar els altres, …

És per això que aquestes paraules volen expressar alhora el sentiment de tristesa que tenim en perdre algú estimat i la joia per ser testimonis de tot el que has deixat com a herència al teu Agullent nadiu i a la nostra Ciutat, que et tindrà per sempre com a Fill Adoptiu.

L’única cosa que he pogut escriure per homenatjar-te al Facebook, que em consta que seguies mentre vas poder, ha sigut: Gràcies per tot, Lluis Espí i Albert! I tot un seguit de comentaris han confirmat de seguida que per damunt de molts mèrits, que indubtablement tenies, l’estima i el respecte han fet que la teua siga veritablement una vida plena, que has sabut compartir amb els altres, però més encara dels del moment que ha esdevingut eterna, com tu ens has transmés des del púlpit i des de l’exemple.

Benvolgut Lluís, al Cel sigues!

Article de Manolo Requena Collado

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe