19 C
Dijous, abril 18, 2024
HomeEsportsAvancen tots els equips valldalbaidins a La Nostra Copa excepte un Albaidense...

Avancen tots els equips valldalbaidins a La Nostra Copa excepte un Albaidense que és eliminat sense jugar

Aquest cap de setmana s’han disputat els primers encontres de La Nostra Copa, on tots els equips de la Vall d’Albaida que han jugat els seus encontres han eixit guanyadors, com el CE Bocairent i el CF Llutxent. En canvi, l’Agullent, l’Albaidense i el CF Aielo també havien de jugar les seues eliminatòries, però no les van disputar.

L’Agullent i l’Aielo passen a la següent ronda, ja que tant el Beniarrés com l’Albaidense, els seus respectius rivals, han sigut eliminats. La desqualificació es deu al fet que cap dels dos equips tenia les fitxes passades, i no podien disputar els partits. Aquesta situació s’ha repetit en altres eliminatòries de La Nostra Copa.

Aquest cap de setmana es disputarà la segona ronda de la competició. Així, al torneig s’afegiran els equips de Primera Regional, que estaven exempts de jugar la primera eliminatòria.

El Bocairent va eixir guanyador del derbi més calent (4-2)

El CE Bocairent obria el divendres la II edició de La Nostra Copa. Ho feia a casa, en un partit al qual va rebre al Banyeres UE, un autèntic derbi. L’encontre va ser típic de la Copa, amb un joc dur però net a la mateixa vegada. A més, es va viure un gran ambient al camp, ja que hi va haver al voltant de 600 persones gaudint del futbol.

Pel que fa al partit, el Banyeres es va avançar en la primera part, però abans d’arribar al descans Mauro Reig va empatar. Els bocairentins remuntaren el resultat per posar-se 2 a 1 amb un gran joc, i amb el segon gol de Mauro Reig. En canvi, el Banyeres va igualar l’electrònic per posar l’empat a 2. Ja a la recta final del partit, Mauro Reig va fer el seu hat-trick per donar-li la victòria al CE Bocairent. Al temps de descompte, Josep Vañó va posar el 4 a 2 definitiu.

Amb el conjunt bocairentí va debutar un nou fitxatge com és José Luis, un central que arriba cedit del Deportivo Ontinyent per a aquesta temporada. A més, també ha destacat la incorporació d’Arnaldo Espinola, un davanter argentí que ha sigut professional al seu país i a Mèxic. En canvi, aquest no va poder jugar contra el Banyeres per lesió, tot i que va debutar en pretemporada davant el Villena. D’altra banda, el CE Bocairent està preparant dos il·lusionants fitxatges més.

El Llutxent lluita per tombar al Barxeta (2-3)

La prova que va haver de passar el CF Llutxent no va ser gens fàcil. El Barxeta va ser un rival difícil de batre en un partit “bronco i copero”. César Català va posar el 0 a 1 amb un gran gol. En canvi, abans d’arribar al descans, un gol en pròpia porta dels llutxentins va fer que els de Genovés empataren.

A l’eixida dels vestuaris, un golàs de volea de Rubén Bas després d’una centrada de Wences va tornar a avançar als de Miquel Castalla. Poc després, el Barxeta va tornar a igualar el marcador, però el Llutxent va continuar lluitant fins a aconseguir la victòria. A falta de 15 minuts per al final, un baló llarg a l’esquena de la defensa i una bona carrera de Jordi Escrivà va acabar amb el 2 a 3 que li va donar al Llutxent el bitllet a la següent ronda.