18.9 C
Divendres, abril 19, 2024
HomeFutbolSegona RegionalAquesta vegada golegen Albaidense i Ontinyent 1931 B

Aquesta vegada golegen Albaidense i Ontinyent 1931 B

Victòries contundents de l’Albaidense (1-4) i de l’Ontinyent 1931 B (5-0) en una jornada en la que l’Aielo i el Llutxent també han guanyat amb solvència (0-3 i 3-0), mentre que l’Agullent també ha mantingut la porteria a zero (1-0), sent el Bocairent l’únic que no ha guanyat després d’empatar (1-1) en el seu derbi davant el Banyeres. Remarcar que falta per jugar L’Olleria B, que ho farà dimecres a les 20:30 hores en La Solana davant l’Enguera B.

Muro CF B 1 – 4 CD Albaidense:

Golejada per a seguir lluitant per la segona posició

Gran victòria de l’Albaidense en un dels camps més complicats de la categoria i davant el quint classificat, ficant-se per uns moments segons, però al final l’Olímpic B també ha guanyat. Alfaro marcava al minut 4 d’una primera part en la que els de Kikín van dominar però no van estar encertats de cara a porteria, fins al punt de que van desaprofitar una pena màxima.

Després del descans el Muro B va eixir millor i en el 59’ empataven, però la reacció va ser ràpida amb el gol de Jorge en el 60’ i altre de Salah en el 63’. A més, el Muro B es quedava amb deu en el minut 70’ i ja en el 75’ tornava a marcar Salah per a fer l’1-4 definitiu. No vos perdeu el Vídeo-Resum de l’encontre:

CF Agullent 1 – 0 Esides Caramanchel CE:

L’Agullent guanya malgrat acabar amb nou i molt molestos amb l’arbitratge

Després de la derrota de la setmana passada en Enguera (4-3), els de Sergio Francés ‘Pete’ van tornar a mantenir la porteria a zero com van fer en els dos anteriors encontres i aconsegueixen una victòria important davant un equip que tenien a sols 2 punts per darrere en la classificació, allunyant-lo ara a 5. Durant el primer temps l’Agullent va dominar, generant bones ocasions encara que sense aconseguir aprofitar-les, mentre que al mateix temps es mostraven molt segurs en defensa.

Després del descans, al minut 58 Juan Hermoso, amb molta pilleria, feia de les seues per a marcar el gol que finalment acabaria sent definitiu, i això malgrat que els de La Vall van acabar amb nou per les expulsions per doble groga d’Óscar Soler en el 64’ i de Nicolás Revert en el 72’. Però l’Agullent va tirar d’orgull i de treball per a guanyar 1-0 en un encontre en el que es van queixar de l’arbitratge, reclamant decisions molt controvertides durant tot el duel.

Banyeres UE 1 – 1 CDF Bocairent:

Un derbi sempre és un derbi

El Bocairent va viure de primera mà el que és un derbi, on un equip que sols havia aconseguit sumar 6 punts en 24 partits és capaç de traure l’orgull per a plantar-li cara a altre que està situat en la mitat superior de la taula i amb una molt bona dinàmica. Amb el clima perfecte, una gran quantitat d’aficionats, sobre tot de Bocairent, es van donar cita per a veure un partit en el que el penúltim classificat va eixir amb molta força i va aconseguir marcar al minut 26 i inclús desaprofitar una pena màxima superada la mitja hora de partit.

Després del descans els d’Isidro Borderia es van ficar les piles i van donar la volta a la situació, encara que no acabaven de gaudir d’ocasions del tot clares fins que al minut 80 va aparèixer el capità, David Molina, per a fer l’empat amb un gran xut, aconseguit d’aquesta forma evitar que es trencara la bona dinàmica que porten en aquesta segona volta en la que encara no coneixen la derrota després de 8 partits jugats.

Ontinyent 1931 CF B 5 – 0 Ciutat de Xàtiva CFB:

Golejada en un partit lleig que inclús va arribar a suspendre’s

Partit amb entrades molt lletges per part del Ciutat de Xàtiva que inclús es va detenir en els primers compassos del segon temps i no es va reprendre fins que es van calmar els ànims. Això va provocar que hi haguera poc ritme, però aixina i tot els de Pablo Iglesias van golejar per a donar altre pas ferm en busca de l’ascens, mantenint-se a 9 punts d’un Olímpic B que també va guanyar.

Prompte, al minut 12, marcava Marc Pomer després d’un córner tret per Diego Asensi al primer pal, mentre que el segon va arribar al minut 34 després d’una gran jugada personal de Vage, amb barret inclòs, que va acabar amb un penal que ell mateix va transformar. Ja en el segon temps Diego Asensi caçava el cuir dins l’àrea per a retallar i afusellar al porter rival. Després de reprendre’s l’encontre, en el 70’, Orquín va rebre un baló a l’esquena de la defensa per a creuar-la en el mà a mà, mentre que ja en el 87’ el capità Samuel Ferrándiz completava la golejada. L’improvisat davanter li la passava a Orquín i li seguia la jugada per a generar un dos contra un que van resoldre amb el company tornant-li el baló i el capità fent el 5-0.

SD Vallada 0 – 3 CF Aielo:

L’Aielo guanya a domicili amb cinc juvenils

Sols tretze jugadors en la convocatòria i cinc d’ells eren juvenils per a un Aielo que no ha fallat en la seua visita a l’últim classificat. Prompte, al minut 6, un penal sobre Cristian Sanz el transformava Alberto per a encarrilar l’encontre. Durant tot el partit el domini ha sigut per als de Rafa Cebrián, encara que durant el primer temps no van aconseguir gaudir de moltes ocasions.

En canvi, després del descans sí que han arribat amb més constància i han arribat dos gols més. El primer, al minut 56, quan un córner acabava en un remat de Cristian des de la frontal que era rebutjat però va aparèixer Jose Cabida per a caçar-lo i marcar, mentre que el 0-3 el tornava a fer Alberto, en aquest cas després d’una centrada del juvenil Domingo des de línia de fons. Una vegada més, els juvenils tornen a aportar al primer equip, jugant aquesta vegada Miguel, Miquel, Domingo, Carlos i Emili (d’esquerre a dreta en la foto posterior).

CF Llutxent 3 – 0 UD Almoines:

Victòria revitalitzadora per a fer-se forts en la tercera posició

Important victòria del Llutxent en el seu camp per a seguir defenent amb èxit la tercera posició, a més en una jornada en la que la resta de resultats han acompanyat perquè els tres perseguidors van empatar tots, allunyant-se a quatre punts tant del quart com del quint.

Durant el primer temps el gran protagonista va ser el porter visitant, que va aconseguir que es mantinguera el 0-0 en el marcador. Després de desaprofitar inclús una pena màxima, durant el segon temps van arribar els gols, marcant Aranda per partida doble i un Juanjo que es va incorporar recentment i que d’aquesta forma aconseguia el seu primer gol amb el Llutxent.