Free Porn
xbporn
27 C
Albaida
Dilluns, juliol 22, 2024
HomeCulturaAnimalcoi acosta el millor cinema d'animació a la ciutat

Animalcoi acosta el millor cinema d’animació a la ciutat

Des de hui, dijous 11 de novembre, i fins al diumenge 14 de novembre, el Festival Animalcoi convertirà a Alcoi en protagonista de l’àmbit de l’animació en la Comunitat Valenciana. Conferències, tallers, exposicions i projeccions conformaran el programa del festival durant els pròxims quatre dies.

El primer a participar en el Festival ha estat Álvaro Garcia, qui ha compartit taula amb José Luis Moreno (director de l’IVC) i Dora Martí (IVC) per a presentar la seua experiència a partir d’una conferència titulada Producció, distribució i ajudes per a l’animació en la Comunitat Valenciana.

Divendres 12 de novembre serà el torn de la productora, directora i fundadora de Wise Blue Studios, Nathalie Martínez. A les 10.00 hores, Martínez oferirà la conferència Hero Dad: The Challenge of innovating your workflow and real-time render. Aquest mateix divendres, a les 17.00 hores, el padrí d’Animalcoi Pablo Llorens encapçalarà la ponència Animació Stop Mothion.

Finalment, diumenge 14 de novembre a les 17.00 hores, Abraham López, Remi Hueso i Jesús Martínez parlaran sobre la 3D en la Comunitat Valenciana. Aquestes quatre ponències tindran lloc al IVAM-CADA, el museu d’art ubicat al carrer Rigoberto Albors número 8 d’Alcoi.

A banda d’aquestes quatre conferències, Animalcoi comptarà amb els candidats al Goya i preseleccionats als Oscar 2022. L’equip del curt Umbrellas (Goya 2022) explicaran ‘com ho han fet’ amb una conferència acompanyada de la projecció que tindrà lloc el diumenge 12 a les 12.00 hores a l’ICAM-CADA. Respecte de l’Oscar, es projectaran els curtmetratges ‘Rutina: La prohibició’ i ‘Blue Malone’, tots dos preseleccionats als premis més significatius del cinema mundial.

Les inscripcions al programa cal realitzar-les prèviament a través d’aquest enllaç. El Festival Animalcoi, com expliques des d’AraMultimedia, ha estat organitzat per l’EASD_Alcoi amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Generalitat Valenciana.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe