22.9 C
Albaida
Dimarts, maig 28, 2024
HomeVall d´AlbaidaOntinyentAndrés Navalón presenta un decàleg com a projecte bandera de Vox a...

Andrés Navalón presenta un decàleg com a projecte bandera de Vox a Ontinyent

Amb el lema ‘La pàtria comença als pobles. Cuida Ontinyent! Vox i Andrés Navalón han presentat el seu projecte davant 60 persones que s’han donat cita al teatre Echegaray. Una presentació que també ha comptat amb Carlos Flores, candidat del partit ultraconservador a la Generalitat Valenciana i amb Ángeles Criado, diputada autonòmica.
Abans d’endinsar-se al mitín, Carlos Flores ha recomanat als periodistes de fora un passeig per Ontinyent amb un ‘vale la pena’, no debades el seu fill estudia piano a la nostra ciutat. El mateix Flores ha incidit amb el problema de ‘desindustrialització. Si hi ha un lloc en la província de València que ha conegut temps millors, estan al capdavant amb la indústria tèxtil i que en els darrers anys ha patit la decadència, eixe és Ontinyent. Un sector que va ser llegendari en aquesta població i en la comarca i que s’ha retret per la competència d’altres productors. Si es plantejaren en termes d’igualtat de condicions, seria perfectament assumible’.


Per la seua part, Andrés Navalón, alcaldable per Vox a l’Ajuntament d’Ontinyent, ha matisat que ‘la indústria en Ontinyent ha estat important i crèiem que pot tornar a renàixer. Des de l’Ajuntament podria donar més sòl industrial perquè abaixaren els preus i al mateix temps facilitar totes les tramitacions i totes les llicències perquè les empreses puguen vindre a Ontinyent’.
Ja en l’interior de l’Echegaray, banderes d’Espanya donaven la benvinguda als simpatitzants i curiosos que s’han donat cita en el teatre ontinyentí. Cadascú s’ha assegut on li ha vingut de gust, fins que el mateix Carlos Flores ha demanat apilonar-se per reduir la imatge de les butaques buides. Sobre l’escenari, una taula amb els colors de Vox amb els tres invitats a l’acte.

Decàleg de Vox a Ontinyent
Navalón ha encetat el torn de paraula on ha exposat el full de ruta de Vox a Ontinyent que es resumeix en 10 punts:
1-. Donar suport a totes les mares i famílies d’Ontinyent.
2-. Abaixar radicalment els impostos i les taxes municipals per a alleugerar a famílies i empreses.
3-. Impulsar les nostres festes tradicionals com a motor econòmic i turístic.
4-. Impulsar un pla d’ajudes a l’hostaleria i al comerç tradicional.
5-. Protegirem el patrimoni natural i paisatgístic d’Ontinyent
6-. Posarem fi a totes les subvencions ideològiques per a millorar el serveis públics. Eliminar les destinades a associacions que promouen la immigració il·legal i els d’ideologia de gènere.
7-. Garantir l’ús del castellà i valencià a l’Ajuntament.
8-. Crearem una empresa pública municipal per a la inversió en la construcció d’habitatge social.
9-. Reforçarem els efectius policies a Ontinyent.
10-. Millorarem la qualitat d’atenció al ciutadà a Ontinyent
L’alcaldable a l’Ajuntament d’Ontinyent ha estat acompanyat per les persones que formen part de la llista. Ara, caldrà veure si el poc públic hui a l’Echegaray és un mal presagi per a Navalón i els seus deixebles o pel contrari és capaç de contagiar l’optimisme que ronda al grup al cap i Casal, i finalment obté presència al consistori ontinyentí.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe