18.9 C
Albaida
Dijous, abril 18, 2024
HomeFestesAlguns festers es manifesten en contra de la decisió d'ajornar el Mig...

Alguns festers es manifesten en contra de la decisió d’ajornar el Mig Any d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent i la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia han comunicat aquest migdia la decisió oficial d’ajornar el Mig Any Fester d’Ontinyent que anava a celebrar-se durant aquest cap de setmana després del fatídic incendi al barri de Campanar a València.

En canvi, alguns festers i festeres no estan d’acord amb aquesta decisió, i fa algunes hores està circulant als grups de Whatsapp de les comparses un missatge que convida als festers a mobilitzar-se: “Els festers i les festeres d’Ontinyent considerem que el nostre Mig Any s’ha de realitzar i, per tant, volem que aquesta vesprada a les 19:30 en la casa del fester se’ns escolte”.

Aquesta decisió ha suposat revers important per als comerços d’Ontinyent Medieval, a més de les diferents comparses, restaurants i comparses de música que ho tenien tot preparat per a la cita. Al comunicat d’aquest migdia, s’explicava que la Societat de Festers tenia previst fer una reunió durant aquesta vesprada per valorar una nova data i celebrar el Mig Any 2024. Per tant, reunió clau per decidir el futur del Mig Any Fester 2024 a Ontinyent.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe