Free Porn
xbporn
23.5 C
Albaida
Dilluns, juliol 22, 2024
HomeVall d´AlbaidaAlfarrasíAlfarrasí inicia els Pressupostos Participatius 2025

Alfarrasí inicia els Pressupostos Participatius 2025

El pressupost destinat serà de 40.000 euros, que s’utilitzaran per a implementar les propostes guanyadores fins a esgotar el crèdit

L’Ajuntament d’Alfarrasí inicia els Pressupostos Participatius, una iniciativa que permetrà que la població siga qui decidisca a què es destina una part del pressupost municipal per a l’any 2025.

El procés inclourà diferents fases. En primer lloc, la fase de realització de propostes, a partir de la qual el veïnat aportarà les seues idees. En segon lloc, la fase de revisió i valoració tècnica de la viabilitat de les propostes. En últim lloc, la fase de votació final de les propostes seleccionades.

  • Fase de realització de propostes: del 25 de maig al 7 de juliol de 2024.
  • Fase de revisió de les propostes: del 8 al 14 de juliol de 2024.
  • Fase de votació de les propostes: del 15 de juliol a l’1 de setembre de 2024.
  • Comunicació de les propostes guanyadores: del 2 al 8 de setembre de 2024.

El pressupost destinat serà de 40.000 euros, que s’utilitzaran per a implementar les propostes guanyadores fins a esgotar el crèdit.

Per a participar hi haurà dues vies. La primera serà de manera online a través del següent qüestionari: https://ausaes.typeform.com/VotaAlfarrasi. La segona, de manera presencial, en els diferents espais del municipi habilitats, així com en les campanyes que es realitzaran durant els pròxims mesos. Les ubicacions fixes de les urnes amb models emplenables estaran als següents espais:

  • Ajuntament
  • Ambulatori
  • Biblioteca Municipal
  • Piscina Municipal (des del 21 de juny)

D’esta manera, podran participar totes les persones de 13 anys o més que siguen d’Alfarrasí o residisquen al poble. Cada persona podrà realitzar fins a dues propostes.

Finalment, per a consultar les bases reguladores que regiran el procés pots clicar ací: https://alfarrasi.sede.dival.es/tablondeanuncios/

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe