31.3 C
Albaida
Dimecres, juny 29, 2022
HomeVall d´AlbaidaAlbaidaAlbaida millorarà l'accessibilitat i la seguretat viària del tram urbà de la...

Albaida millorarà l’accessibilitat i la seguretat viària del tram urbà de la carretera d’Alcoi

L’actuació comptarà amb un pressupost de 238.000 euros i se centrarà entre el carrer de la Verge del Remei i l’avinguda Fora-Fora

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha tret a licitació les actuacions de millora de la seguretat viària de la carretera d’Alcoi al seu pas per la localitat d’Albaida. Les obres, que compten amb un pressupost de 238.000 euros, se centraran entre el carrer de la Verge del Remei i l’avinguda Fora-Fora.

L’actuació consistirà en la pavimentació del tram de carretera que passa pel nucli urbà d’Albaida, així com l’ampliació de les voreres actuals i la calçada que milloraran l’accessibilitat, la seguretat viària i la qualitat de l’entorn en el medi urbà. 

Des de la Generalitat expliquen que aquestes variacions de l’amplària de la vorera suposaran una homogeneïtzació dels traçats generals per harmonitzar els recorreguts tant per als vianants com per a vehicles que no afectarà a l’amplada mínima de la calçada per als cotxes, però sí que millorarà la seguretat de les persones vianants i les bicicletes.

Aquesta actuació s’emmarca dins dels objectius «prioritaris» de la Generalitat en matèria de mobilitat que se centren a millorar la seguretat viària de vianants, integrar i millorar els entorns urbans i fomentar la mobilitat sostenible.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe