8.5 C
Albaida
Dissabte, desembre 3, 2022
HomeVall d´AlbaidaAielo de MalferitAielo de Malferit renova el conveni de col·laboració dels seus festejos taurins

Aielo de Malferit renova el conveni de col·laboració dels seus festejos taurins

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit ha renovat amb la Penya Taurina de la localitat el conveni de col·laboració per a la realització dels festejos taurins tradicionals que es realitzen al poble. Amb aquest, la Penya Taurina es compromet a organitzar i desenvolupar els festejos del mig any taurí, el bou en corda, l’animació infantil, la xarlotà, les vaquetes de festes i el bou embolat.

Amb el conveni també es comprometen a col·laborar i vetlar per la seguretat de tots els participants, disposant dels mitjans necessaris per a garantir la seguretat d’aquests en tots els actes taurins, a més del compliment de la normativa vigent en matèria de Festejos Taurins Tradicionals en la Comunitat Valenciana.

Per la seua part, l’Ajuntament d’Aielo de Malferit facilitarà a la Penya Taurina un local de titularitat municipal per tal que puguen preparar les activitats conveniades i aquelles pròpies de l’associació. A més, l’ajuntament ha d’assumir el cost dels serveis de l’ambulància i els mèdics que es desplacen als actes taurins, la instal·lació de llum, neteja i reg del recinte on es realitzen els actes, així com el suport del personal tècnic necessari per a la tramitació de l’autorització pertinent. També l’assegurança i tota la documentació necessària, conforme a la normativa vigent de bous al carrer.

La signatura del conveni comporta una subvenció per a l’associació local de 15.000 € per a l’organització dels actes. A més a més, a conseqüència de l’increment de preus, l’Ajuntament assumirà uns altres 7.000 € perquè les tradicionals festes de vaquetes puguen seguir realitzant-se a la localitat. Des de la Regidoria de festes i l’equip de govern municipal han volgut reconéixer l’esforç que realitzen els membres de la penya taurina i la bona col·laboració que hi ha.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe