22.9 C
Albaida
Dimarts, maig 28, 2024
HomeOntinyent-Vall d'AlbaidaAdiem manté un gran poder de convocatòria després de la pandèmia

Adiem manté un gran poder de convocatòria després de la pandèmia

La recuperació postpandèmica comença a recol·locar les anomalies causades a la nostra societat per oferir de nou una normalitat esperada. Un clar exemple ha estat el sopar benèfic d’Adiem, celebrat aquest divendres a l’Hotel Kazar, primer després de la COVID, i on aquesta associació ha demostrat que no ha perdut ni un àpex del potencial de convocatòria que sempre ha deixat patent.
Tres-centes persones ompliren la sala principal del restaurant, amb diversitat de col·lectius presents, des d’usuaris de l’associació fins a la representació empresarial, presidents d’altres entitats locals, sense oblidar la delegació política ontinyentina, i fins i tot alcaldes d’altres poblacions vallalbaidines, com Xavi Molina i Ramón Vidal, de Bocairent i l’Olleria, respectivament.

Orgullosos del poble i la comarca
El president d’ADIEM, Vicent Sanchis, ha recalcat que aquesta cita que no es feia des de fa tres anys per la pandèmia ‘ens dona ànim i força perquè reunir 300 persones en un sopar benèfic és per estar molt agraïts a la gent que ens dona suport’ El president d’Adiem també apuntava que el sopar benèfic ‘és molt important per la visibilitat que ens doneu, i ens permet ajudar a les persones amb malalties mentals. Hi ha un pòsit que ens fa sentir orgullós d’aquest poble i d’aquesta vall d’Albaida’.


Per la seua banda, Paula Soler, Regidora de Serveis Socials va anunciar ‘la renovació del conveni per als quatre pròxims anys amb un increment importantque permetrà donar-li continuïtat a tots els programes que estan posant-se en marxa des d’Adiem, no sols el CRIS sinó també del Centre de Dia i el programa per a la recuperació de les persones amb malaltia mental’.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe