12.6 C
Albaida
Dissabte, abril 20, 2024
HomeVall d´AlbaidaOntinyentAcord entre Caixa Ontinyent i l'Ajuntament d'Ontinyent per reobrir el Centre de...

Acord entre Caixa Ontinyent i l’Ajuntament d’Ontinyent per reobrir el Centre de Majors Actius a Sant Josep

Segons les previsions, les obres començaran a realitzar-se al mes de març, i el centre podria obrir les seues portes al públic en abril

Caixa Ontinyent i l’Ajuntament d’Ontinyent han arribat a un acord per reobrir el que era el Club de Jubilats de Sant Josep, el qual, en principi, es dirà Club de Majors Actius. “Vam detectar a l’anterior jornada al barri una creixent sol·licitud de la reobertura d’aquest centre”, ha destacat Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent.

Per la seua part, el president de Caixa Ontinyent, José Pla, ha explicat que el que van a fer és “invertir per a acomodar el local i donar-li altra imatge, per adaptar-lo als nous temps“. El barri de Sant Josep ja gaudeix d’altres centres per a les persones de la tercera edat com el CEAM o el Centre Cívic al Parc Mestre Ferrero. En canvi, aquesta reobertura permetrà redistribuir a la gent per millorar l’oferta d’activitats.

“Açò és altra de les actuacions per a demostrar que altra forma de fer banca és possible. No és el mateix ser client de Caixa Ontinyent que d’altra entitat, perquè en la mesura que nosaltres tenim uns beneficis, aquests els repartim a la societat a través de la nostra obra social que té un valor incalculable”, ha manifestat José Pla.

D’altra banda, Caixa Ontinyent executarà les obres, les quals es calcula que començaran al pròxim mes. Per això, les previsions diuen que l’espai podria estar obert al llarg del mes d’abril. L’entitat bancària farà una cessió de 2 anys, és a dir, fins a finals de 2025 d’aquest espai, el qual és prorrogable any a any. Jorge Rodríguez afegia que “van a continuar existint jocs de taula, que era el que habitualment venia fent-se, i també podran desenvolupar-se altre tipus d’activitats”.

Jorge Rodríguez i José Pla han explicat aquest matí l’acord per reobrir aquest centre

Caixa Ontinyent farà una inversió en el centre per deixar-lo adequat i més modernitzat, mentre que l’Ajuntament s’encarregarà del manteniment, neteja, aigua, llum i la responsabilitat del personal de l’espai. Per això, pel que fa al personal, l’alcalde ha assegurat que van a intentar fer-ho mitjançant els recursos ja existents i que, en cas de que no es poguera, es contractarà a algun personal de Consergeria.

Rodríguez ha destacat també la importància de reobrir l’espai per acomodar les activitats que es venien fent: “Açò ens dota de noves possibilitats. Estem parlant d’al voltant 400 m². Al Centre Cívic no arribem als 300 i, per tant, significa que tenim el doble d’espai per poder fer més activitats o, com a mínim, les mateixes però amb major comoditat per a les persones majors”.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe