Free Porn
xbporn
23.5 C
Albaida
Dilluns, juliol 22, 2024
HomeLa VallA la Vall d'Albaida hem estat, estem i estarem

A la Vall d’Albaida hem estat, estem i estarem

Fa més d’un any es van celebrar les eleccions autonòmiques i locals que van portar canvis significatius en diversos governs, tant autonòmics com locals. Aquestes eleccions també van provocar transformacions en les polítiques d’igualtat i diversitat, incloses les polítiques LGTBI+. 

En els darrers mesos, hem vist titulars preocupants com “PP y Vox rechazan celebrar actos contra la LGTBIfobia en las Corts Valencianes”, “Vox reconoce el veto a ‘Barbie’ y ‘20.000 especies de abejas’ en la biblioteca de Borriana: ‘Quien quiera verlas tiene Netflix‘”, o “Lambda no dará ‘ni un paso atrás’ frente a los discursos de odio y la censura”. Aquests exemples mostren que els avanços aconseguits en drets LGTBI+ al País Valencià estan en perill, i que els discursos d’odi cap al col·lectiu creixen, legitimats i amplificats des de tribunes parlamentàries. Un exemple és les pintades de simbologia nazi i el logo de VOX al mural LGTBI+ a l’IES Pou Clar. 

Des del naixement de la Vall Diversa, hem estat reclamant polítiques LGTBI+ específiques per a l’àmbit rural. Entre aquestes demandes hi ha la formació del funcionariat local, polítiques de visibilitat i diversitat, la creació del pla local LGTBI+ per combatre la LGTBI-fòbia, i la implementació del servei Orienta per oferir assessorament, atenció i ajuda a les persones del col·lectiu. Tot i els canvis de govern, continuem reclamant les mateixes mesures, i sobretot, que no es faça cap pas enrere en les polítiques LGTBI+. 

A la Vall Diversa, mantenim contacte amb alguns dels ajuntaments de la comarca, amb el departament d’igualtat de la mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida i amb els instituts. Malgrat els nostres esforços per combatre els discursos d’odi, donar visibilitat i fomentar la diversitat, la LGTBI-fòbia creix cada dia. Cal reaccionar davant aquests retrocessos recents. La responsabilitat és col·lectiva i va des de les microagressions, com quan un entrenador de futbol crida “maricó” a un xiquet per fallar, fins a la inacció dels ajuntaments, escoles o instituts en la implementació de plans i campanyes per prevenir la violència LGTBIQ+fòbica. 

Aquesta lluita per la diversitat no és només del col·lectiu LGTBI+. Es tracta de combatre tota política que resta drets i llibertats. Per això, és imprescindible la unió entre les diferents lluites per seguir avançant. A la Vall d’Albaida seguirem defensant la llibertat, la visibilitat i la diversitat, creant xarxa perquè hem estat, estem i estarem. No podem permetre que els drets vagen enrere ni que ens utilitzen de moneda de canvi ni per llavar-se la cara. És el moment de mantenir-nos ferms i units en la defensa de la igualtat i la diversitat. 

És moment de visibilitzar-nos i demostrar que la Vall d’Albaida és una comarca diversa i lliure, per això, el pròxim 6 de juliol realitzarem el III Orgull Comarcal a Otos, on llegirem el manifest, tindrem sopar de cabasset i gaudirem de l’actuació de La Sanguinelli.

Article: Coordinadora La Vall Diversa.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe