16.1 C
Albaida
Dimarts, abril 16, 2024
HomeSocietatLa Mancomunitat nomena Antonio Esquinas com a conseller de Turisme

La Mancomunitat nomena Antonio Esquinas com a conseller de Turisme

Aquesta setmana s’ha celebrat la sessió extraordinària del plenari del Consell de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida al Saló de Plenaris de l’entitat. Després d’uns mesos d’inactivitat plenària  per l’increment de la incidència de manera considerable a la nostra comarca amb la sisena onada, es va poder dur endavant una sessió on es van aprovar tots i cadascun dels punts, amb un ambient d’acord i consens generalitzat.

La sessió va constar d’onze punts a tractar, relacionats amb el consell d’administració de SOPROVA, l’adaptació del Pla de Minimització de Residus de la Vall d’Albaida al PIR-CVA 2019-2022, l’adhesió de la Mancomunitat al conveni marc signat entre la Generalitat i l’entitat Ecoembalajes España, S.A., així com altres mesures quant a la nova incorporació dels Serveis Socials a la Mancomunitat o l’aprovació de les línies fonamentals del pressupost 2021-2022.

Un altre punt a destacar va ser el nomenament de l’actual alcalde de Castelló de Rugat, Antonio Esquinas, com a conseller de Turisme, després que José María Beneyto de Bocairent renunciara al càrrec per una oportunitat professional.

Antonio Esquinas es va manifestar “molt satisfet d’assumir aquest nou repte com a conseller de l’Àrea de Turisme, continuant amb la gran tasca que ha realitzat José María fins ara”. El nou conseller afrontarà el primer estiu postpandèmic en l’última etapa de la legislatura, amb l’objectiu de consolidar la nostra comarca com a referent del turisme d’interior, del turisme cultural, gastronòmic i paisatgístic, amb el suport rebut des d’Europa.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe