Free Porn
xbporn
27 C
Albaida
Dilluns, juliol 22, 2024
HomeCulturaCastelló de Rugat acollirà aquest cap de setmana el V Congrés d'Estudis...

Castelló de Rugat acollirà aquest cap de setmana el V Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida

L’escriptor, professor de periodisme i director de la prestigiosa revista científica Mètode, Martí Domínguez, i el guitarrista Ausiàs Parejo, obriran aquest divendres els actes del V Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida, organitzat de manera conjunta per l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA) i l’Ajuntament de Castelló de Rugat.

Després de dos anys de treball entrebancat per la pandèmia, el congrés previst inicialment per al 2020 es farà realitat aquest cap de setmana, on ajuntarem estudiosos, investigadors i divulgadors interessats en els diversos àmbits del coneixement relacionat amb la nostra comarca.

L’acte inaugural, a càrrec dels representants de l’IEVA, l’Ajuntament i del Comité d’Honor serà divendres 1 d’abril a les 18.30, a l’auditori municipal de Castelló de Rugat, amb accés lliure. A continuació, Domínguez impartirà la conferència d’obertura amb El paisatge valencià. Art, natura i poesia del nostre país. I tancarem la cita amb el concert de peces de compositors valldalbaidins.

La jornada dedicada a les comunicacions presentades al congrés, així com les ponències i la taula redona programades, es desenvoluparà el dissabte 2 d’abril a les instal·lacions de l’IES Manuel Sanchis Guarner de la localitat, amb accés restringit als inscrits al congrés.

UN PROGRAMA DE 5 PONÈNCIES

  • Pandèmia COVID: Prova d’esforç  per a l’atenció primària a càrrec de Francesc Valls i Roca, llicenciat en Medicina per la UV i doctor per la UMH. Metge de família. Coordinador Nacional de societats autonòmiques d’hipertensió arterial.
  • Impacte social i econòmic del Campus d’Ontinyent a càrrec d’Esmeralda Linares Navarro, doctora i professora de Direcció d’Empreses de la UV i de Maria José Vañó Vañó, professora de Dret Mercantil de la UV.
  • El model de Caixa Ontinyent i la seua contribució al desenvolupament social de les comarques centrals a càrrec de José Pla Barber, president de Caixa Ontinyent.
  • La Germania a Castelló de Rugat i a la Vall d’Albaida a càrrec de Vicent Terol i Reig, doctor en Geografia i Història, especialista en la Germania.
  • Evolució de l’oferta educativa a la Vall d’Albaida. Fent Educació, fem (co)marca, a càrrec de Lucía Arenas Pastor, llicenciada en Química, professora de secundària, escriptora i Cap de Servei de Gestió de Plantilles de Personal Docent.

En la taula redona Ruralitat i Progrés intervindran Maria Teresa Cháfer Nácher, professora de la UPV i directora general de Desenvolupament Rural i Política Agrària Comuna; Violeta Tena Barreda, llicenciada en Periodisme per la UV, periodista en el setmanari El Temps i vicepresidenta de la Unió de Periodistes Valencians; Raül Carbonell Rodríguez, responsable de l’empresa turística TotGlobo de  Bocairent; i Jeanette Segarra Sales, directora general de l’Agència Valenciana Antidespoblament. L’acte el moderarà Daniel Alfonso Medrano, geògraf i professor d’Educació Secundària.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe