8.5 C
Albaida
Dissabte, desembre 3, 2022
HomeEconomia12.000 euros per defensar i promocionar el medi ambient

12.000 euros per defensar i promocionar el medi ambient

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert una convocatòria d’ajudes a entitats locals que defensen i promocionen el Medi Ambient. La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandía, explicava que “es tracta d’una línia amb la que volem donar suport a entitats que als seus estatuts inclouen la defensa i promoció del medi ambient, i que porten a terme de forma ordinària entre les seues activitats progames d’acció amb aquest objectiu”.

Podran sol·licitar esta subvenció des de dimecres 29 de juny i fins el proper 18 de juliol les entitats i associacions que als seus estatuts incloguen la defensa i promoció del medi ambient;  desenvolupen les seues activitats i tinguen la seu social a la ciutat d’Ontinyent; figuren inscrites al Registre Municipal d’Associacions i tinguen actualitzada anualment la seua informació en aquest registre.

En concret, seran subvencionables projectes de conservació del medi ambient, sensibilització, desenvolupament rural, prevenció d’incendis forestals, millora d’arbrat monumental o protecció del Paratge Natural Municipal. El programa a desenvolupar ha de presentar un clar interés ambiental; ser desenvolupat per personal tècnic qualificat; contindre una relació detallada de totes les activitats programades i aportar el pressupost detallat d’ingressos i despeses. La convocatòria està dotada amb 12.000 euros, i la informació de les bases pot ampliar-se a la web www.ontinyent.es seguint la ruta Ajuntament-Àrees-Medi Ambient-Subvencions i Ajudes.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe